İYİ Parti Sinop il Başkanı Ceyhan Demir, Merkez İlçe Başkanı Yılmaz Şanlan ve beraberindeki yaklaşık 50 kişilik teşkilat üyesi ile birlikte Türk Kızılayı Sinop Kan Alma Birimi’ne giderek kan bağışında bulundu. 

Kan bağışında bulunmak üzere geldikleri Türk Kızılayı Sinop Kan Alma Birimi’nde Başkan Ceyhan Demir ve teşkilat üyelerini Türk Kızılayı Sinop Kan Alma Birimi Sorumlusu Dr. Muharrem Coşkuner ve görevli personeller karşıladı. 
Teşkilat üyeleri bilgilendirme ve form doldurma işlemi ardından kayıt yaptırarak doktor muayenesinden geçti ve kan bağışında bulundu. 

CANINI ESİRGEMEYENLERDEN, KANINIZI ESİRGEMEYİN
İYİ Parti Genel Merkezi ve Genel Başkan Meral Akşener’in Mehmetçiğin Afrin’de yürüttüğü ‘ Zeytin Dalı Harekatı’ nedeniyle kan bağışı kampanyası başlattığını söyleyen İYİ Parti Sinop İl Başkanı Ceyhan Demir; “Milletimizin kendi bulduğu ‘Canını esirgemeyenlerden, kanınızı esirgemeyin’ sloganından yolu çıkarak vatanı milleti için canını esirgemeyenler için, bizlerde böyle bir kan bağışı kampanyasında bulunmak istedik. Genel Merkezimizin başlattığı bir kampanya. Çeşitli il ve ilçelerde bu kan bağışı kampanyası sürüyor. Bizde Sinop’ta İYİ Parti olarak bu kampanyaya katkıda bulunmak üzere bugün kan bağışında bulunmak üzere geldik. İYİ Partili arkadaşlarımıza da duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DÜZENLİ KAN BAĞIŞI OLMALI
Bu kampanyaya bir devlet millet meselesi olarak bakılması gerektiğini ve herkesin bu kampanyaya katkıda bulunması gerektiğini vurgulayan Demir sözlerine şöyle devam etti; “Böyle kampanyaları genellikle birileri öncülük eder. Sonra arkasından diğer insanlar gelir. Bizde bu öncülük görevimizi yerine getiriyoruz. Umarın bundan sonra vatandaşlarımızda kan bağışı noktasında gerekeni yaparlar. Kan bağışının sürekli olmasında yarar var. İnsanların başına gelmeyince. Kendilerinin başına gelmeden bu ihtiyacı anlayamıyorlar. Ama ne zaman bizim başımıza gelir kan aramaya başlarız o zaman bunun değerini ve önemini anlıyoruz. Elbette tabi ki duyarlı vatandaşlarımız var ama ben bütün vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum.”

Kan bağışında bulunmak üzere Türk Kızılayı Kan Alma Birimi’ne gelen İYİ Parti teşkilatı üyeleri çekilen hatıra fotoğrafı ardından Türk Kızılayı Kan Alma Birimi’nden ayrıldı.
Editör: Vitrin Haber