İYİ Parti Sinop İl Başkanı Hasan Aslan, beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve cemiyet üyesi gazeteciler tarafından karşılanan İyi  Parti Sinop İl Başkanı Hasan Aslan ve yönetim kurulu üyeleri gazetecilerle bir süre sohbet etti. 

Toplumun demokrasi mücadelesine en güçlü katkıyı sağlayan kurumun, basın kurumu olduğunu söyleyen İYİ Parti Sinop İl Başkanı Hasan Aslan, bu anlamda başarılı çalışmalar yürüten Sinop basınına çalışmalarında kolaylıklar diledi. Aslan; “Basın ne kadar güçlü olursa, ne kadar desteklenirse o ülkenin demokrasisi de o kadar güçlü olur. Bu konuda aslında birbirimizin aynısıyız. Biz biraz daha güçlü olursak eğer, en azından yerelde basınımıza destek vermeyi düşünüyoruz. Bizim organizasyonlarımızı duyurmada, partimizi tanıtmada tarafsız duruşundan ötürü tüm Sinop basınını takdir ettiğimizi söylemek istiyorum. Bizim başarılarımızın çok da görülmemesinin asıl nedeni genel basında yer alamamamız. Ancak az önce de söylediğim gibi yerel basında bu sıkıntımız yok. Bu anlamda basınımızın değerinin farkındayız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, gerçekleştirilen nazik ziyaretten dolayı İYİ Parti Sinop İl Başkanı Hasan Aslan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Editör: Vitrin Haber