Sinop’ta yaşayan Mestan Hisarkaya, şahsi aracının defalarca kimliği belirsiz kişiler tarafından hasara uğratıldığını belirterek bu durumun kendisini mağdur ettiğini söyledi.

Orman ve Su İşleri Sinop Şube Müdürlüğünde görevli olduğunu ifade eden Hisarkaya, aracına kurum ile ilgili yaptıkları denetimlerde cezai işlem uyguladıkları kişilerce zara verildiğini düşündüğünü söyledi.

Hisarkaya; “Aracımı kurumumuzun lojmanı içerisinde bulunan bahçeye park ediyorum. Geçtiğimiz gün arabamı kasıtlı olarak anahtar bıçak ya da kesici bir cisimle çizilmiş farları kırılmış kapı üzerlerine X işareti yapılmış olarak buldum. Daha önce yine aracımın lastiklerinin kesilmiş olması ve radyatör hortumunun patlatılması bende son 6 ayda işle ilgili yapmış olduğu faaliyetlerde ceza uyguladığımız kişi ya da kişilerce yapıldığı şüphesini uyandırdı. Tabiki bu sadece bir tahmin. Ancak, bu düşüncem doğru ise kurum ile ilgili sorun yaşayan kişiler tarafından böyle bir tepkinin şahsıma verilmesi, beni son derece mağdur etmekte. Bana zara verilmesi karşı tarafa bir kazanç sağlamayacaktır. Bu sebeple ilgim olmayan bir konu sebebiyle bana zarar verilmemesi gerektiğini düşünüyorum” dedi. 
Editör: Vitrin Haber