Sinop’ta Korucuk İlkokulunda öğrenim gören 60 öğrenci, Sinop Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Rekreasyon Yönetimi öğrencileri tarafından üniversitede misafir edilerek, hazırlanan oyunlar ve eğlenceli aktivitelerle unutulmaz bir gün yaşadı. 

Etkinlik kapsamında Korucuk İlkokulu öğrencileri sabah Doç. Dr. Ercan Karaçar rehberliğinde Sinop Üniversitesine ait otobüslerle Sinop Üniversitesi 15 Temmuz Şehitleri Kapalı Spor Salonuna geldi.

Daha sonra Rekreasyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler için 15 Temmuz Şehitleri Kapalı Spor Salonuna alınan öğrenciler burada eğlenceli ve unutulmaz bir gün geçirdi.

Düzenlenen etkinlikte çeşitli yarışmaların ardından öğrencilere kalem, not defteri, boyama kitabı, hikaye kitabı ve şiir kitaplarından oluşan çantalar hediye edildi.

İlkokul öğrencileri için hazırlanan etkinliğe  Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ercan Karaçar ve Dr. Öğr. Üyesi Olca Sezen Doğancılı ile Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alpay Tırıl ve Korucuk İlkokulu öğretmenleri de katıldı. 


 

Editör: Vitrin Haber