Sinop Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren İlda Tekstil tarafından, KOSGEB desteği ile 22 kişiye, 15 gün süre ile çeşitli alanlarda eğitim programı düzenlendi.

İlda Tekstil tarafından, firmanın ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman eksiğini karşılamak amacıyla çeşitli alanlarda 22 kişiye 15 gün süre eğitimler verildi. Verilen eğitim kurslarını tamamlayan kursiyerlere belgeleri düzenlenen törenle verildi. Törene Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Sinop Valiliği Yatırım Danışmanı ve Bakanlık Müşaviri Hayati Yaşar, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Feridun Delen, KOSGEB Müdürü Nedim Kaşıkırık, Organize Sanayi Müdürü Ramazan Ustabaş ve OSB’de firması bulunan sanayiciler katıldı. İlda tekstilin, NB Akademi Eğitim ve Danışmanlık Firması aracılığı ile gerçekleştirdiği ve firmanın ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla verdiği eğitimler de Pazarlama-Satış, İnsan Kaynakları ve Genel Yönetim alanında çalışabilecek personel yetiştirildi. Eğitimler sonucunda kursiyerlere belgelerini veren Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya tüm kursiyerlere bundan sonraki dönemde başarılar diledi.
 
Tören sonrası Vali Çetinkaya ve beraberindeki protokol üyeleri İLDA TEKSTİL binasını ziyaret gezerek firma sahibi Recep Ünal’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Editör: Vitrin Haber