Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Sinop’a atanması ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetine iade-i ziyarette bulundu. Cemiyet girişinde 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Gazetemiz Kurucusu Serhat Özşahin ve cemiyet üyeleri tarafından karşılanan Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, Sinoplu basın mensupları ile uzun süre sohbet etti.  

Sinop’a atanması ardından kendilerine gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında iade-i ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, böylelikle bir anlamda kurumlar arası diyaloğun gelişmesine katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Yıldız; “Sinop’a atanmamız ardından güzel bir nezaket ziyareti ile bizleri onurlandıran cemiyetinizin saygıdeğer başkanı ve yönetim kurulu üyelerine şükranlarımı iletiyorum. Biz de bu kapsamda bizlere hayırlı olsun ziyaretine gelen STK’lara, kamu kuruluşlarına iade-i ziyaretlerde bulunarak kurumlar arası diyaloğun gelişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu ziyaretimizde bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sonuçta hepimizin amacı, vatana ve millete hizmet etmek. Bizler de eğitim camiası olarak, bakanlığımızın direktifleri doğrultusunda çocuklarımıza en iyi şekilde hizmet etmenin mücadelesini veriyor olacağız” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, İl Müdürü Yıldız’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.
Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’a ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Davut Kaya’da eşlik etti. 
 

Editör: Vitrin Haber