Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu başkanlığında gerçekleştirilen oturumda açılış ve yoklama ardından encümen toplantı tutanakları ile ilgili meclise bilgi verildi. Ardından İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl'da bir konuşma yaparak 2020 yılında yapılan çalışmaları değerlendirdi. Çınkıl, Sinop İl Özel İdaresi tarafından sunulan hizmetlerin daha sağlık bir şekilde yürütülebilmesi adına alınan araçlardan bahsetti. 

Sinop İl Özel İdaresi araç filosunu genişlettiğini söyleyen Yahya Çınkıl, İl Özel İdaresi hizmet ağında bulunan yol, içme suyu, kanalizasyon, sulama kanalı ve diğer hizmetlerin aksatılmadan daha sağlıklı hizmet verilmesi amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ettiğini dile getirdi. 

Diğer yapılan hizmetlerden de bahseden Yahya Çınkıl, imkanlarını en iyi şekilde değerlendirerek Sinop’a en kaliteli hizmeti sunma gayreti içinde olduklarını belirtti. Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yahya Çınkıl, İl Özel İdaresi uhdesinde yapımı devam eden yol, içme suyu, imar, plan-proje, kültür, eğitim ve sağlık hizmetleri ile 2021 yılı yatırım programları ve hedefleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

Pazartesi günü ilk oturum, Salı günü de ikinci oturumun yapıldığı Şubat ayı oturumlarında toplam 25 maddelik gündemin 10'u üzerinde görüşme sağlanmış oldu.

 

Editör: Vitrin Haber