Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Cengiz Tokmak Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Ünver’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Teşkilat Başkanı İl Başkan Yardımcısı Varol Altan Eraslan ve Merkez İlçe Başkanı Ahmet soysal ile birlikte geçtiğimiz günlerde ataması yapılması ardından göreve başlayan Sinop Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Haluk Ünver’i makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan İl Başkanı Cengiz Tokmak, Ünver’e yeni görevinde başarılar diledi. Yeni oluşturulan yapılanma ile sağlık hizmetlerinin yeniden şekillendiğini belirten Tokmak; “İnanıyoruz ki sağlık hizmetlerindeki iyileşme Sayın sekreterimizin desteği ile daha ileri noktalara gelecektir. Sağlık alanındaki hizmetler hükümetimizin üzerinde hassasiyetle durduğu en önemli alanlardan bir tanesi. İlimizde bu hizmetlerin yürütülmesinde liderlik yapacak olan Haluk beye çalışmalarında bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Genel Sekreter Haluk Ünver ise, Sinop’ta sağlık hizmetlerinin kalitesi ve ulaşılabilirliğini artırmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Yeni uygulanacak sistemi iyi bildiğini ifade eden Ünver; “Sinop’ta dünya standartlarında hizmet vermek için gayret göstereceğiz. Sinop halkı hak ettiği sağlık hizmetini alacak” dedi.

Editör: Vitrin Haber