Ramazan yardımı çalışmaları kapsamında belirlenen ailelere yardım kolilerinin teslim edildiğini belirten Genç İHH Başkanı Kamil Can, "Kuru gıda, yağ, şeker ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan yardım kolileri, İHH Sinop Temsilciliğimiz tarafından önceden tespit edilen maddi durumu zayıf aileler ile yetim ailelere ulaştırıldı" dedi.  

ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE YÜRÜTÜYORUZ
Gönüllü ekipleriyle Ramazan ayında çalışmalarını daha da sıklaştırdıklarını ifade eden Kamil Can, çalışmaların titizlikle yapıldığını belirterek; "Yardımlarımızı yaparken insanların rencide olmamasına dikkat ediyoruz. Yine önceliğimiz fakir olup da bilinmeyen insanları tespit edip onlara ulaşmak ve bununla birlikte yetim ailelere ulaşıp onlara yardım elimizi uzatmak. Ramazan ayında il merkezi, merkez köyler ve ilçelerimizde 360 aileye gıda kolisi ulaştırdık. Yine Sinop'ta 5 dul ve yetime giysi yardımı ulaştırdık. Ayrıca kent merkezinde 150, yurt dışında da 650 kişiye iftar verildi. Bu konuda katkıda bulunanlara da ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.  

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAK İSTEDİK 
Dayanışmayı sağlama, toplumsal duyarlılığı artırmada, sessizlerin sesi olmak olma nedeniyle çalıştıklarını belirten Genç İHH Sinop Başkanı Kamil Can yaptığı açıklamada: "Amacımız bizlere gönderilen yardım paketlerini ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak. Hiçbir ayırım gözetmeksizin gelen yardım paketlerini ihtiyacı olan ailelere dağıttık. Kimsesizlerin kimsesi olmak için dar gelirli ailelerin sıkıntılarına ortak olmaya çalıştık. Tek başına mutlu olmak yerine mutluluğu, birlikte paylaşmak en güzel şey” ifadelerini kullandı. 
İHH Sinop Şube Başkanı Cemalettin Koca'da yardımların belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirterek, Ramazan boyunca yardımların dağıtılmasında emeği geçen tüm ekibe teşekkür etti.

Editör: Vitrin Haber