KUZKA, KOSGEB ve Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı olmak üzere çok sayıda kurum ve bakanlık girişimcilerin önünü açtığını dile getiren Ebru Uysal, E - Proje Danışmanlık Merkezi olarak Sinop'taki girişimcilerin önünü açma noktasında önemli çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. 

Firma olarak yürüttükleri danışmanlık hizmeti hakkında bilgi veren Uysal;  "Danışmanlık deyince akla bir sürü alan geliyor örneğin emlak danışmanlığı, inşaat proje danışmanlığı, psikolojik danışmanlık gibi,  bizim verdiğimiz danışmanlık hizmeti ise proje destekleri ile ilgili profesyonel danışmanlık hizmeti olarak tanımlanabilir. Ulusal veya uluslararası hibe destek programlarına proje hazırlama ve uygulama konularında danışmanlık hizmeti veriyoruz. TSE hizmet belgesine sahip bir işletmeyiz. Çok sayıda alanda hizmet veriyoruz örneğin Avrupa Birliği desteklerimiz var. Erasmus Plus desteklerimiz var. Bunlarla ilgili proje hazırlama konusunda kişilerin kurumların danışmanlığını yapıyoruz" dedi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın (KUZKA) turizm odaklı bir projesi üzerinde çalıştıklarını dile getiren Ebru Uysal; "KUZKA turizm odaklı bir mali destek programına teklif çağrısına çıkmış bulunmakta.  Bununla ilgili yoğun bir çalışmamız var. Bunun dışında KOSGEB desteklerine yönelik çalışmalarımız var.  Kırsal kalkınma destekleri Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığının sunmuş olduğu kırsal kalkınma projeleriyle ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Mesleki eğitimlerimiz var, belirli alanlarda mesleki eğitime ihtiyacı olanlara eğitimler düzenleyebiliyoruz. Kurumsal kimlik oluşturma, marka patenti, kalite belgelendirme, diğer idari toplantı organizasyonları gibi danışmanlık deyince birçok alanı içinde barındıran bir kuruluş. 2017 yılında çok başarılı işlere imza attık diyebiliriz. Her alanda deneyimli kadromuzla ve çok sayıda proje referansımızla tecrübemizi değere dönüştürmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Bu bir 'Advertorial'dir.
Editör: Vitrin Haber