Sinop'ta evlilik hazırlığı yapan 7 çift, ay, gün ve yılı 6 rakamından oluşan 06.06.2016 tarihinde, "hayırlı bir evlilik" başlangıcı için Ramazanın ilk gününü seçti.

Hayatlarının dönüm noktası olan nikah tarihlerine bir anlam katarak, bu günü unutulmaz bir tarih olarak seçen Tülay Bayrak ve Emrah Tepe çifti de Sinop Belediyesi nikah memurluğunda düzenlenen törenle dünya evine girdi. 

Sinop Belediyesi evlendirme memuru Mustafa Turan tarafından kıyılan nikahla dünya evine giren Tülay Bayrak ve Emrah Tepe çiftini bu mutlu günlerinde aileleri ve sevdikleri de yalnız bırakmadı.

Nikahlarının unutulmaz bir tarihte olmasının mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Emrah Tepe, "Bizim için her şey 11.12.2013 tarihinde başladı. Bizim için tarih adeta sıraya girmişti diyebiliriz. Bizde bu mutluluğumuzu yine anlamlı bir tarih olan 06.06.2016’yı seçerek, evlilikle taçlandıralım istedik. Ailemiz ve dostlarımızın katılımıyla nikahımız kıyıldı ve çok mutluyuz" dedi.

Sinop Belediyesi evlendirme memuru Mustafa Turan ise Sinop'ta 7 çiftin bu tarihte evlenmek için kendilerine başvurduğunu belirterek "Özel tarihler için nikah müracaatları her yıl gerçekleştirilmekte. Bu yılda 06.06.2016 tarihinde 7 çiftimizin nikahını gerçekleştirdik. Tüm çiftlerimize mutluluklar diliyoruz” dedi.
Editör: Vitrin Haber