Sinopluların yakından tanıdığı Hasan Dinçel, Sinop Havalimanı Müdür Yardımcılığı görevine atandıktan sonra ilk ziyaretini Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü M. Kazım Açıkbaş’a gerçekleştirdi. Açıkbaş’ın makamında gerçekleşen ziyarette Dinçel; “Müdürümüz Sinop’ta tesisleşme ve gençlik üzerinde başarılı çalışmalara imza atmış. Kendisine ve ekibine bu konuda çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Sinop Havalimanı Müdür Yardımcısı Hasan Dinçel’in bir başka kurum ziyareti ise uzun zamandır Sinop’ta müdür vekili olarak görev yapan ardından asaleten ataması gerçekleştirilen Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne oldu. 

Sinop Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Melih Keleş’i de makamında ziyaret eden Dinçel; “ Melih Keleş Müdürümüzün bugüne kadar ilimize yapmış olduğu başarılı çalışmaları için kendisini tebrik eder, bundan sonra da yapacağı çalışmalar için başarılar dilerim” diye konuştu.

Sinop Havalimanı Müdür Yardımcısı Hasan Dinçel’in kendilerine yapmış olduğu ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren İl Müdürleri Kazım Açıkbaş ve Melih Keleş, “Sinop’a hep birlikte hizmet edecek olmalarının mutluluğu yaşadıklarını ve kurumsal anlamda işbirliğinin önemine dikkat çekerek, Sinop Havalimanı Müdür Yardımcılığına atanan Hasan Dinçel Müdürümüze de yeni görevinde başarılar dileriz” dediler.

Editör: Vitrin Haber