Gerzeli Rekortmen Yürüyüşçü Mustafa Kıray ve Eftal Necati Kuruoğlu, Gerze'den Çanakkale'ye Şehitlerimiz anısına yürüyüş gerçekleştiriyor.

Gerze Ultra Doğa Yürüyüşçüleri Mustafa Kıray ve Eftal Necati Kuruoğlu, 7 Ekim tarihinde başlattıkları ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Çanakkale Şehitliği'nde bitirmeyi planladıkları 981 km’lik ''29 Ekim Cumhuriyet ve Demokrasi Yürüyüşü''nü sürdürüyorlar.       
Daha önce Antalya Likya Yolu yürüyüş parkurunu 535 km’lik parkuru 14 gün gibi rekor zamanlama ile bitiren, geçtiğimiz yıl Ekim ayında da Gerze'den Anıtkabir'e 500 km lik yolu yürüyerek ve 29 Ekim'de Anıtkabir'e ulaşan 72 yaşındaki Mustafa Kıray, yol arkadaşı Eftal Necati Kuruoğlu ile birlikte yaklaşık bin kilometrelik yolu 22 günde yürüyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Çanakkale 'de olmayı planlıyorlar.

Gerze Ultra Doğa Yürüyüşleri, Mustafa Kıray ve Necati Eftal Kuruoğlu böyle anlamlı bir yürüyüşü sonunda 29 Ekimde Çanakkale şehitliğinde olacaklarını ve Şehitliği ziyaret edeceklerini ifade ettiler.
Editör: Vitrin Haber