İlk olarak İlçe Kaymakamı Abdulkadir Umut Kasman’ı ziyaret eden Yahya Çınkıl, Saraydüzü ilçesinde devam eden Özel İdareye ait yatırımlar ile KÖYDES 2020 yılı programı hakkında Kaymakam Kasman ile değerlendirmelerde bulundu.

Daha sonra Saraydüzü belediyesine ziyarette bulunan Çınkıl, burada Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, AK Parti İlçe Başkanı Uğur Şimşek, İl Genel Meclisi Üyeleri Muammer Yıldız ve Ali Orhanoğlu ile bir araya geldi.

Yahya Çınkıl, gerçekleşen görüşmede İl Özel İdaresi uhdesinde yürütülen çalışmalarla ilgili beklenti ve taleplerini dinledi.

Ardından Belediye Başkanı Hasan Peker ile birlikte ilçeye kazandırılan Kültür Merkezi ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Yahya Çınkıl, başkan Peker’den çalışmalarına ilişkin bilgiler aldı.

ÖZEL İDARE UHDESİNDE BİR SAĞLIK YATIRIMI DA SARAYDÜZÜ İLÇESİNE

Sinop İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, Saraydüzü programı kapsamında, Özel İdare kontrollüğünde yapımı devam eden Aile Sağlığı Merkezi-Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaat alanını da gezerek incelemelerde bulundu.

İncelemeleri esnasında yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla alakalı bilgi alan Çınkıl, inşaat alanında çalışan işçilere kolaylıklar diledi.

Yahya Çınkıl’ın bir sonraki durağı ise Saraydüzü İlçe Özel İdare Müdürlüğü oldu. 

Kuruma ait bakımevi ve şantiyeleri gezen Çınkıl, üretim çalışmalarına devam eden personelle bir süre sohbet ederek Ramazan aylarını tebrik etti.

Saraydüzü programını tamamladıktan sonra Boyabat ilçesine geçen Çınkıl, burada Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’yı ziyaret etti.

Çınkıl Boyabat ilçesinde ayrıca Özel İdare uhdesinde yapımı devam eden 24 derslikli İmam-Hatip Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu ile kapalı spor salonu inşaatlarında da incelemelerde bulundu.

Editör: Vitrin Haber