Çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere Sinop’a gelen Avrasya Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Emre Köylü gazetemizi ziyaret etti.

Avrasya Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Emre Köylü ve Yönetim Kurulu Üyesi Melikşah Genç, Karadeniz programları kapsamında teşkilat çalışmaları için Sinop' a geldi. Burada çeşitli ziyaretler gerçekleştiren Başkan Köylü ve Yönetim Kurulu Üyesi Genç gazetemizi de ziyaret etti. Yazı işleri Müdürümüz Serhat Özşahin ile bir süre sohbet eden Avrasya Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Emre Köylü, Federasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Avrasya Gençlik Federasyonu olarak 2011 yılından günümüze Hak ve Halk için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Genel Başkan Emre Köylü, vicdan ve ahlak çizgisiyle sosyal, kültürel, eğitim, dayanışma, yardımlaşma hususlarında faaliyetler yürütmeye devam ettiklerini söyledi. Köylü; “Avrasya Gençlik; Bilimde ve teknolojide çağdaş, dayanışma ve yardımlaşmada sosyal, yönetim anlayışında ve insanlara bakış açısında sosyal ve örf, adet, kültür, yaşantı tarzında muhafazakar bir gençliktir. 2015 yılı itibariyle çatı kurumu olarak oluşturduğumuz İsa Hakkı Yeniyol' un genel başkanlığını yaptığı Büyük Avrasya Hareketimizle birlikte faaliyet gösteriyoruz” dedi. Düzenledikleri bir aylık program dahilinde tüm Karadeniz ve bazı İç Anadolu illerini ziyaret için yola çıktıklarını ifade eden Avrasya Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Emre Köylü; “Bugün de teşkilatımızı kurmak üzere Karadeniz’in inci kenti Sinop'tayız. Memleketimiz için bir şeyler yapmak isteyenlere şimdi tam vakti diyor ve herkesi Büyük Avrasya ve Avrasya Gençlik Federasyonumuza bekliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin’de, Avrasya Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Emre Köylü ve Yönetim Kurulu Üyesi Melikşah Genç’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Editör: Vitrin Haber