Kredi ve Yurtlar Kurumunda barınan öğrencilerin iftar davetini kırmayan Sinop Valisi Köksal Şakalar, eşi Müslime Şakalar ile birlikte, iftarlarını KYK yurdunda kalan öğrencilerle açtı. 

Yurtlarda barınan öğrenciler ile kitap okuma halkaları vesilesi ile sık sık bir araya gelen Sinop Valisi Köksal Şakalar’ın davetlerine icabet etmesinden büyük memnuniyet duyan öğrenciler, Vali Şakalar ve eşi Müslime Şakalar’a teşekkür ettiler. 

 İftar yemeği öncesinde mübarek Ramazan Ayının faziletleri üzerine yapılan sohbet iftar sonrası kariyer planı ve doğru gelecek planlaması üzerine yoğunlaştı.
 Öğrenciler için unutulmaz anlara sahne olan buluşmada öğrenciler kendi hazırladıkları el emeği göz nuru sanat eserlerini Vali Şakalar ve eşlerine hediye etti. 
Birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ve  öğrenciler tarafından kısa bir müzik sunumu gerçekleştirilmesinin ardından iftar programı sona erdi.

Kredi ve Yurtlar Kurumu Sinop İl Müdürlüğünde düzenlenen iftar programına Vali Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar’ın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ve öğrenciler katıldı.

 

Editör: Vitrin Haber