Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya Uluslararası karikatür yarışmalarında dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi. 

Uluslararası yarışmalarda derece alan Boyabat Yaşar Topçu Yatılı Bölge Okulu öğrencileri Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti. Vali Çetinkaya; İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Okul Müdürü Tunçay Utku ile Görsel Sanatlar Öğretmeni ve Karikatür Sanatçısı Aşkın Ayrancıoğlu, öğrenciler ve velilerin bulunduğu ziyarette, Vali Çetinkaya uluslararası yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi ve onlarda sohbet etti.
Genç karikatüristleri ve hocalarını tebrik eden Vali Dr. Yasemin Özata Çetinkaya öğrencilere başarılar diledi. Ödül alan öğrenciler, dereceleri ve verilen ödüller ise şöyle; Melisa Demircan, Gençler Mansiyon Ödülü, 6. Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması, 1 Cumhuriyet Altını ve Teşekkür Belgesi, İrem Uysal, Dünya Birincisi, 18. Spilimbergo İlkokul Barış ve Hoşgörü konulu Karikatür Yarışması, 2 Cumhuriyet Altını ve 1 Takdir Belgesi
Abdülhakim Orhanoğlu, Dünya Birincisi, 18. Spilimbergo Ortaokullar Barış ve Hoşgörü konulu Karikatür Yarışması,  2 Cumhuriyet Altını ve 1 Takdir Belgesi, Dağlar Umut Ayrancıoğlu,  Gençler Başarı Ödülü, Rusya-Kazan Uluslararası Karikatür Yarışması, 1 Çeyrek Altın.
Editör: Vitrin Haber