Sinop’ta uzun yıllar Hak-İş İl Başkanı olarak görev yapan Esra Gelişli, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’in oluruyla Öz Sağlık-İş Sendikası Sinop İl Başkanlığı’na getirildi. 

Atama evrakını Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert’in elinden alan Esra Gelişli, kendisinin bu göreve atanmasında ve bu zamana kadar yürüttükleri çalışmalarda kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Gelişli; “Öz Sağlık-İş Sendikası Sinop İl Başkanlığına atanmam konusunda ve sahadaki tüm çalışmalarımızda etkin destek olan Hak-iş Genel Başkanı Mahmut Arslan bey ve yönetim kuruluna, Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert Bey ve yönetim kuruluna, Sinop’ta bizi yalnız bırakmayan, işyeri sendika temsilcilerimize, üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum.  

Hak-İş Konfederasyonu Sinop İl Başkanı olarak, Sinop’ta örgütlü bulunan Hak-İş’e bağlı diğer sendikalarımızın başkan, yönetici ve temsilerimizle birlikte bu kutlu yürüyüşte el ele, gönül gönüle, tüm mesaimizi emekten ve adaletten yana kullanacağımızı belirtir,  çalışma hayatına hayırlar ve uğurlar getirmesini temenni ederim” dedi. 
 

Editör: Vitrin Haber