Geçtiğimiz Ekim ayında Hakkari Çukurca’da Jandarma Karakoluna yapılan hain saldırı sonucunda yaralanan ve GATA’da tedavisi devam eden Gazi Eren Ergüner, Babası Erfelek merkez Camii Müezzin kayyımı Bahaddin Ergüner ile birlikte İl Müftüsü Ali Hayri Çelik’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette sağlık durumu hakkında bilgi veren Gazi Eren Ergüner “Hamdolsun Rabbime her geçen gün durumum daha iyiye gitmekte inşallah kısa zamanda tam manası ile sağlığıma kavuşmuş olacağım.” dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik “Millet olarak şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz. Onların hakkını ödeyemeyiz. Bugün memleketimizde minarelerden ezan okunuyorsa, al bayrağımız semalarda dalgalanıyorsa bu şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Onun için biz sizlere çok şey borçluyuz. Gazimiz Eren Ergüner başta olmak üzere bütün gazilerimize acil şifalar ihsan buyurmasını Cenab-ı hak’tan niyaz ediyorum” dedi.
Sinop İl Müftüsü Ali Hayri Çelik Gazi Eren Ergüner’e İçerisinde Kur’an-ı kerim ve Büyük İslam İlmihalinin de bulunduğu bir kitap seti hediye etti.

 
Editör: Vitrin Haber