Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve cemiyet yönetimi, Mayıs ayı başında Sinop’ta gerçekleştirilen 18. Başkanlar Kurulu Toplantısı'na gösterdikleri desteklerden dolayı Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Salim Akbaş'ı makamında ziyaret ederek, plaket takdim etti. 

Ziyaret sırasında konuşan Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, 2-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda emeği geçen Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş ile oda yönetimine katkıları için teşekkür etti. Demirel, Sinop'a organizasyon için gelen gazetecilerin döndüklerinde Sinop ile ilgili çok sayıda makale ve haber yayınlandığını söyledi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş, organizasyon ile Sinop'un güzelliklerinin yansıtılmasının oldukça sevindirici olduğunu kaydetti. 

Cemiyet yönetimi: geçtiğimiz hafta da Sinop Valisi Köksal Şakalar, Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a teşekkür ziyaretlerinde bulunmuştu.

Editör: Vitrin Haber