Çalışan Gazeteciler gününde, gazete sahibine yaş günü sürprizi yapıldı. 

Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya'nın, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' nedeniyle gazetecilerle bir araya geldiği programda, 10 Ocak doğumlu olan Haber57 Gazetesi imtiyaz sahibi Osman Aksu'ya doğum günü sürprizi yapıldı. 

Özel İdare Lokalinde gerçekleştirilen programda çay sohbeti sırasında Vali Yasemin Özata Çetinkaya, Osman Aksu'ya dönerek, "Osman bey sanırım siz 10 Ocak'ta doğdunuz değil mi?. Sizin için ne kadar güzel ve anlamlı bir gün. Anlaşılan siz doğuştan gazeteciymişsiniz. Doğarken gazeteci doğmuşsunuz. Bu herkese nasip olmaz" dedi.

Ardından salona görevliler tarafından yaş günü pastası getirildi. Oldukça şaşıran Aksu, daha sonra pastanın üzerinde ki mumları üfledi. Oman Aksu daha sonra gazete ekibiyle birlikte yaş günü pastasını kesti. Kesilen pasta programa katılan protokol üyelerine ve gazetecilere ikram edildi. Yaşananlar karşısında şaşkınlığını bir süre üzerinden atamayan Osman Aksu, 55 yaşına meslektaşlarıyla birlikte girmenin mutluluğunu yaşadı. Programa katılan gazeteciler Aksu'nun yeni yaşını kutladı. 
Editör: Vitrin Haber