Gazetenin Tuzcular Caddesindeki merkezinde gerçekleştirilen programa Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada, Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, Sinop Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli ile Sinop'ta ulusal ve yerel bazda faaliyet gösteren ajans ve gazetelerin temsilcileri davetli olarak katıldı. 

NESİME TEYZEDEN BÖREKLİ SÜRPRİZ
İmtiyaz Sahibi Osman Aksu'nun eşinin teyzesi olan 70 yaşındaki Nesime Aydın'da gazetenin yaş gününde Belediye Başkanı Baki Ergül'e sürpriz yaptı. Ergül'ün ıspanaklı börek sevdiğini bilen Nesime Aydın, kendi elleri ile yaptığı börekten hem gazetecilere, hem de Başkan Ergül'e ikram etti. Oldukça duygulanan Başkan Ergül, Nesime teyzeye teşekkür etti. Tüm gazete personelini kutlayan Belediye Başkanı Baki Ergül, bir çok gazete ve medya kuruluşu temsilcilerini böyle bir ortamda birlikte görmenin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Haber57 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Aksu ve tüm gazete ekibini kutlayan Başkan Ergül, gazetenin yeni yaşını da kutladı.  

Pasta kesimi ve ikramı ardından konuşan Haber57 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Osman Aksu, davete icabet eden herkese ve tüm meslektaşlarına teşekkür etti. 

Program davetlilerin birlikte çektirdikleri hatıra fotoğraf ile son buldu. 
Editör: Vitrin Haber