Erfelek ilçesi köy muhtarları ve meclis üyeleri TBMM ziyareti gerçekleştirdi. 

Erfelek İlçesi köy muhtarları ve il genel meclis üyeleri Ankara’ya gelerek CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’i ziyaret ettiler.
Erfelek Muhtarlar Derneği Başkanı Bahattin Bozkurt Başkanlığı’ndaki muhtar heyeti ile İl Genel Meclis Üyeleri Ayhan Şen ve Cemil Özen CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’i makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Meclis toplantı salonuna geçen Erfelek muhtar heyeti ve Karadeniz’e daha sonra AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş katılımda bulundu.
CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Sinop’un gerçek temsilcilerinin muhtarlar olduğunu söyledi. “Partilerin milletvekiliyiz ama Sinop için çalışıyoruz” diyen Karadeniz, Sinop için Ankara’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karadeniz, “Sinop’a hizmet etme anlamında bir tane çivi çaksak bu bizim için çok önemli. Türkiye yıllarca birbiriyle kavga eden politikacılardan kaybetti, biz onlardan değiliz. Nazım Bey ile Sinop’un sorunlarının çözümü için mücadelemizi yapıyoruz” dedi.
ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR
Sinop’a kapatılan orman bölge müdürlüğünü yeniden kazandırmak için çalıştığını belirten CHP Milletvekili Karadeniz, Orman ve Suişleri Bakanı Veysel Eroğlu ile görüştüklerini ifade ederek, “Mücadelemiz devam ediyor. El birliğiyle bu mücadelemizi sonuna kadar götüreceğiz” diye konuştu.
Erfelekli muhtar heyeti ile Sinoplu Milletvekilleri ile TBMM’de birlikte öğle yemeği yedikten sonra daha sonra meclisten ayrıldı.
Editör: Vitrin Haber