Yaklaşık 3 hafta önce Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen 6. Olağan Kongresinde güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçilen AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü'ye 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. Ensar Vakfı Sinop Şubesi üyeleri güven tazeleyen Çöpcü'yü makamında ziyaret ederek, ikinci görev döneminde kendisine başarılar diledi.

Şube Başkanı Muhammet Başoğlu, Hanımlar Komisyonu Başkanı Sema Korkmaz ile bazı yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. Başoğlu ziyaret sırasında Çöpcü'ye bir buket çiçek takdim etti. 
Oldukça güzel coşkulu bir genel kurul gerçekleştirdiklerini belirten İl Başkanı Ali Çöpcü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinop'tan oldukça memnun ayrıldığını söyledi. 

Gerçekleşen kongre sonrası AK Parti Sinop İl Başkanlığı olarak yeni bir atılım dönemine girdiklerini kaydeden Ali Çöpcü, 2019 yılında yapılacak seçimler için kolları sıvadıklarını dile getirdi. 
Çöpcü Ensar Vakfı Sinop Şubesi tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyetini de ifade etti. 

Ensar Vakfı Sinop Şubesi Başkanı Muhammet Başoğlu ise Çöpcü'ye 'hayırlı olsun' dileklerinde bulunması ardından vakıf çalışmaları hakkında da çeşitli bilgiler verdi. Ziyaret çay sohbetiyle sona erdi.
Editör: Vitrin Haber