Sinop Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'nde kalan down sendromlu çocuklar Belediye Başkanı Baki Ergül'ü ziyaret etti. 

Ergül, ziyarette yaptığı konuşmada, down sendromlu çocuklardan ilgi ve sevginin eksik edilmemesi gerektiğini söyledi. 
Belediye olarak onların yaşamlarını kolaylaştırıcı bütün projeler içerisinde yer almaya çalıştıklarını vurgulayan Ergül, "Down sendromlu çocuklar bizim evlatlarımız. Onlara herkesten daha çok ilgi, alaka ve sevgi göstermemiz gerekiyor. Belediye olarak bizlerin onlara karşı zaman zaman eksikleri oluyor, gönül arzu ediyor her şeyi daha çok yapalım. Onların bana mektupla ilettiği bir takım isteklerini inşallah en kısa sürede yerine getireceğim. Biz onlar için varız. Allah herkese sağlıklı yaşam ve ömür versin." dedi. 

Sinop Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Berrin Gürleyen ise down sendromlular farkındalık gününü hazırladıkları program kapsamında çeşitli etkinlerle kutlayacaklarını dile getirdi.
Belediye Başkanı Ergül'e ilgisinden dolayı teşekkür eden Gürleyen, çocukların mutlulukları için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini kaydetti. 

AA
 
Editör: Vitrin Haber