Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Sinop Şubesi'ne, Sinop Diyojen Rotary Kulübü tarafından bağışlanan galoş makinesi düzenlenen mini bir törenle dernek yöneticilerine teslim edildi. 

Sinop Diyojen Rotary Kulübü tarafından, Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Sinop Şubesi'ne galoş makinesi hediye edildi. Makineyi Dernek Başkanı Murat Karagülmez ve yönetim kurulu üyeleri teslim aldı. 
Sinop Diyojen Rotary Kulübü 2017-2018 dönem başkanı Ahmet Kavazak'a ve 2430. bölge guvernörü Serdar Ünlü'ye  katkılarından dolayı teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, dernek üyesi yaklaşık 5 gönüllü engellinin galoş üreterek derneğe katkıda bulunacağını söyledi.

Galoş ihtiyacı olan kurum, kuruluş ve iş yerlerine dernek olarak bağış karşılığı galoş üreteceklerini dile getiren Murat Karagülmez, bu tür desteklerin engelliler için büyük önem taşıdığını kaydetti. 
2430. bölge guvernörü Serdar Ünlü ise yaptığı açıklamada; "Toplumsal ve ekonomik yaşama katkısı olacağına yürekten inandığımız engelli dostlarımızın bu inancını gerçek kıldığımız için Rotary Kulübü olarak mutluluk duyuyoruz" dedi. 



 
Editör: Vitrin Haber