Emniyet Genel Müdürlüğü çocuk ve gençler sosyal koruma ve destek programı (ÇOGEP) kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü, Sinop Belediye Başkanlığı ve Sinop Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hazırlanan "mutlu şehir, güvenli gelecek-2" isimli proje Sinop’ta uygulanmaya başladı. 

Engelleri Aşalım Etkinliği kapsamında Sinop Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan bireyleri sosyal yaşamın içine katmak suçtan uzak durmalarına katkı sağlamak amacıyla, 13 Haziran 2019 Perşembe günü Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde piknik etkinliği düzenlendi. Piknik sonrasında ayrıca kuruluş içerisinde bulunan hobi bahçesine çiçek dikim etkinliği gerçekleştirildi. 

Etkinlik çerçevesinde Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan bireylerle bir araya gelen protokol üyeleri uzun süre sohbet ettikleri bireylerle hoşça vakit geçirdi. 

Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen "mutlu şehir, güvenli gelecek-2" isimli proje etkinliğine Belediye Başkanı Barış Ayhan, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Halil Altıntaş, Sinop Aile Çalışma Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Melih Keleş ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan katıldı. 



 

Editör: Vitrin Haber