Doktor Rıza Nur İl Halk Kütüphanesi'nde düzenlenen programda, en çok kitap okuyan öğretmenlere kitap ve kalem hediye edildi. 

İl Kültür ve Turizm Müdürü İrfan Göz, burada yaptığı konuşmada, kitap okuma alışkanlığının yaygınlaşmasına katkı sunan öğretmenlere teşekkür etti. 
Söz konusu etkinliği bundan sonra her yıl tekrarlayacaklarını ve en çok kitap okuyan öğretmenleri ödüllendirmeye devam edeceklerini ifade eden Göz, şöyle konuştu: "İnşallah bundan sonraki aşamalarda, gelecek nesillere örnek olacak öğretmenleri teşvik etmek amaçlı bu tür çalışmalarımız devam edecek. Bu yıl yapılan etkinlikte 100 öğretmen arasında en çok kitap okuyan ilk üç öğretmeni belirlenerek kendilerine kitap ve kalem hediye ettik. Seneye belki daha farklı hediyeler takdim edeceğiz. Ben kendilerini tebrik ediyorum." 

36 kitap okuyarak 1. olan Şerife Çiğdem Çil okumanın karşılığında ödül almasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. 
Okuduğu 20 kitapla 2. olan Elif Gökmen Taban ise, “Ben bu ödülü daha önceden ortaokul ve lise yıllarımda da almıştım. Şimdi öğretmen oldum. Öğretmen olarak da aynı ödülü alıyorum. Benim adıma gurur verici." ifadesini kullandı. 

 
Editör: Vitrin Haber