Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından Polis ile çocuklar arasındaki ilişkiyi, motivasyonu kuvvetlendirmek, çocukların polise olan güvenlerini, sevgilerini arttırmak, devletin her zaman yanlarında olduğunu, yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla, tekne turu düzenlendi.  

Etkinliğe İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Remzi Moğul, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Lale, Çocuk Şube Müdür Vekili Erkan Albaş, Emniyet Personeli ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeli katıldı. 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde kalan çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikte, tekne turu ile Sinop sahili boyunca gezinti yapan çocuklar eşsiz bir gün geçirdi. 
Gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklarla yakından ilgilenen protokol üyeleri etkinliğin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada geleceğimizin teminatı çocuklarımızın moral ve motivasyonunu kuvvetlendirmek, devletimizin her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla bu tür faaliyetlerin devam edeceği bildirildi. 
Editör: Vitrin Haber