Ankara'da Kredi Yurtlar Kurumu'na ait bir yurda müdür olarak atanan Sinop İl Milli Eğitim Müdürü ve İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şubesi Başkanı Emin Şimşek, düzenlenen iftar programıyla dostlarına veda etti. 

İlim Yayma Cemiyeti terasında düzenlenen programa AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, MÜSİAD Sinop Şubesi Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, Eğitim-Bir-Sen Sinop Şube Başkanı Mustafa Aslan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, Ensar Vakfı Sinop Şube Başkanı Muhammet Başoğlu, Halk Bankası Müdürü Reşit Canik, İlim Yayma Cemiyeti Sinop Şubesi Denetim Kurulu Sekreteri Çağlar Türkoğlu, okul müdürleri, Milli Eğitim camiasının mensupları, İlim Yayma Cemiyetinin yöneticileri, İlahiyat Fakültesi hocaları ile Şimşek'in çok sayıda dostları katıldı.   

2 yıl dedik 20 yıl geçirdik
İftar programı ardından konuşan Emin Şimşek, tüm Sinoplulardan ve çalışma arkadaşlarından helallik diledi. 20 yıldır Sinop'ta olduğunu belirten Emin Şimşek, "Gerze'ye ilk geldiğimde bir kaldırım taşına oturmuş, 'benim bu köyde ne işim var, ben 2 yılımı, doğu hizmetimi burada tamamlar ve giderim' demiştim. Meğer o 2'nin yanında bir de sıfır varmış. Birazdan otobüse binip buradan ayrılacağım. Ben yaptıklarımla konuştum diye düşünüyorum. İnşallah bir çok insana örnek olmuşuzdur. Benimle birlikte yol yürüyen arkadaşlarımızın çoğu Türkiye'nin neresine giderlerle gitsinler aynı şeyleri yapacaklardır. Onlara güveniyorum zaten. Devamlı irtibat halinde olacağız zaten. Sembolik bir programda buluşmuş olduk. Sizden hayır dua istiyorum" diye konuştu. 

Değerli bir yol arkadaşı tanıdık
AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak'da konuşmasında Emin Şimşek'e Sinop'ta yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Cengiz Tokmak, "Biz değerli bir dost ve yol arkadaşı tanıdık. Beraber birbirimizden güç alarak güzel hizmetler yaptık. Biz kendisine yolu açık olsun diyoruz ve kendisine bu zamana kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Allah sayın hocamızın görev yaptığı yerlerde yar ve yardımcısı olsun" diye konuştu. 

Tokmak, Emin Şimşek'e başarılar dileyerek kendisine plaket ve İsa Gül tarafından hat sanatıyla hazırlanan el yazması tablo hediye etti. Şimşek'e ayrıca mesai arkadaşları tarafından hazırlanan hediyeyi ise İmam Hatip Lisesi Müdürü Şükrü Eraltan verdi. Program Kur'ın-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi, ardından da çay sohbeti ile devam etti. 

Editör: Vitrin Haber