Sinop İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği genel kurulu İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ardından başlayan genel kurulda gündem maddeleri görüşüldü. Faaliyet raporu, gelir-gider hesapları ile denetim kurulu raporu ile yapılan konuşmalar ardından seçimle gidildi. Başkan Şahin Eğlenceoğlu ile Cafer Önal'ın listelerinin yarıştığı genel kurulda mevcut Başkan Eğlenceoğlu 228 oy alarak tekrar başkanlığa seçilirken, Önal ise 121 oy aldı. 

4 yıldır başkanlık görevini sürdüren ve son genel kurulla tekrar güven tazeleyen Şahin Eğlenceoğlu, genel kurula katılan herkese teşekkür etti. Eğlenceoğlu, hız kesmeden çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. 

YENİ YÖNETİM
Şahin Eğlenceoğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şöyle; Talip Kayıkçıoğlu, Erkan Doğan, Ayhan Arabacı, Bekir Usta, Hüseyin Demircan, Ömer Aşçı. Denetim Kurulu; Bahattin Durna, Vedat Yenitaş, Yılmaz Civaz. Merkez Birliği üyeleri; Şahin Eğlenceoğlu, Talip Kayıkçıoğlu, Bahattin Durna, İrfan Turan, Şevket Ünal ve Hüseyin Demircan.

 
Editör: Vitrin Haber