1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, tüm ülke genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, çoğu işçi resmi tatil olan bu günü yine çalışarak geçirdi. 1 Mayıs dolayısıyla Sinop Küçük Sanayi Sitesini ziyaret eden Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi, bugünü çalışarak geçiren işçilerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyarette işçilerle sohbet eden Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi Başkanı Tuncay Şahbenderoğlu ve sendika üyeleri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günlerini kutladıkları işçilere çiçek verdi, tatlı ikramında bulundu. 

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili bilgi veren Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi Başkanı Tuncay Şahbenderoğlu, Sinop Küçük Sanayi Sitesi'nde emeğe değer verelerle birlikte 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde çalışmak zorunda olan işçileri ziyaret ettiklerini söyledi. 

Şahbenderoğlu; “1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününde, İşçi Bayramı'nın olduğu resmi tatil olan bir günde çalışmak zorunda olan insanlarımız var. Onlar için bayram yok. Ekmek parası kazanma mücadelesi var. Bizler de bugün onların mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu göstermek için bir ziyaret gerçekleştirdik. İşyerlerinde ziyaret ettiğimiz işçilerimize çiçek verdik ve tatlı ikramında bulunduk. Hoş sohbetlerimiz oldu. Her şeye rağmen tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun” dedi.

Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi Başkanı Tuncay Şahbenderoğlu daha sonra Eğitim-İş Sendikası Genel Merkezinin tüm illerde gerçekleştirdiği ortak basın açıklamasını okudu.
Editör: Vitrin Haber