Eğitim Bir-Sen Sinop Şubesi üyelerine ve yakınlarına yönelik sömestr tatilinde Umre ziyareti düzenliyor. Umre ziyareti öncesi Eğitim Bir-Sen Sinop Şubesi ile TEKŞEN Turizm arasında protokol imzalandı. 

Konu ile ilgili olarak Gazetemize açıklamalarda bulunan Sinop Şube Başkanı Ramazan Çelik, şubeleri ile TEKŞEN Turizm arasında imzaladıkları anlaşma gereğince bu sömestr tatilinde üyelere ve yakınlarına, kontenjan dahilinde de katılım sağlayacak tüm vatandaşlara yönelik çalışma başlattıklarını söyledi. Çelik, 15 Tatili de fırsat bilerek bu ziyareti gerçekleştireceklerini belirtti.
  
TEKŞEN Turizm adına açıklamalarda bulunan Cahit Şen'de, TEKŞEN’in kutsal beldelere ziyaretlerinde ki bilgi ve tecrübesini bu kafilede de göstereceğini belirterek, "Sinop'un güzide şahsiyeti, emekli imamlarımızdan Engin Balcı önderliğinde, umrecilerimizin manevi iklimi solumalarının yanında rahat ve konforu da sunacağız. Ziyaretin 9 günlük kısmı Mekke, 3 günlük kısmı da Medine de olmak üzere toplam 12 gün olacak. Umrecilerimize her tür konaklama, ulaşım ve rehberlik hizmetleri verilecek" diye konuştu. 

Daha sonra Eğitim Bir-Sen ile TEKŞEN arasında sözleşme maddeleri karşılıklı olarak imza altına alındı. 

Bu bir 'Advertorial'dir.
 
Editör: Vitrin Haber