Sinop'ta damak tadına güvenenler için yeni bir işletme daha hizmete girdi. Sinop Gazi Caddesi üzerinde hizmete açılan Döner Dünyam, döner çeşitlerini alışılagelmişin dışında tatlarla Sinoplulara sunuyor. 

İşletme hakkında bilgiler veren Döner Dünyam işletme sahibi Janset Şanlı, alışılmış döner tadını hazırladıkları özel konseptle daha farklı tatlarla vazgeçilmez bir hale getireceklerini söyledi. Şanlı; “Kendi mesleğim mali müşavirlik. Ani bir kararla mesleği bıraktım ve bu sektöre geçiş yaptım. Benim yaklaşık 5 yıllık bir yurt dışı deneyimim var. Ben orada dönerin daha güzel yapıldığını fark ettim ve bunu ülkemize taşımak istedim. Yurt dışında yediğimiz dönerlerin daha güzel olmasının sebebi soslarının farklı olması ve salata ile ikram edilmesi. Bu iki özellik dönerin tadına ayrı bir tat katıyor. Ortağım Zafer Ünder ile birlikte bu alışılagelmiş döner kültürünü bu konseptle ilimizde değiştirmek istedik. İnsanlarımız, şöyle ferah bir ortamda oturup döner yemeyi istediklerini söylüyorlar. Biz burada vatandaşlarımıza bu ferahlığı sağlıyoruz. Sinop’ta dönerde bir lezzet eksikliği vardı, özel soslarımızla onu ortadan kaldırdık. Bunun yanında ferah ve dekoratif mekanımızda vatandaşlarımıza elit bir ortamda yemek yeme imkanı sunuyoruz. İnsanlarımızdan çok fazla kahvaltı talebi alıyoruz. Bu talebi de değerlendiriyoruz ve ilerleyen dönemlerde bu hizmeti de vatandaşlarımızla buluşturmayı planlıyoruz. Yine paket servis uygulamamızı ilerleyen günlerde hizmete geçireceğiz. İnternet ortamından satış imkanımızı da yine ilerleyen günlerde hizmete sunacağız. İşletmemiz sabah 10.00’dan gece saat 01.00’a kadar hizmet vermeye devam edecek. Tüm Sinoplu hemşehrilerimizi işletmemize bekliyoruz” dedi. 

Açılışta bir konuşma yapan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, bu güzel mekanın Sinop’a uzun yıllar hizmet etmesi temennisinde bulundu. Ayhan; “Bugün burada yine cesur bir girişimcinin işyerinin açılışı için toplanmış bulunuyoruz. Öncelikle kendilerine hayırlısından bol kazançlar diliyorum. Sinoplulara kilo aldırmaya kararlılar anlaşılan. Sinop’un çok güzel bir yerinde çok güzel bir mekan, çok güzel bir lezzet. Umarım uzun yıllar Sinop’a hizmet ederler. Kendilerini şimdiden kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Açılışta daha sonra konuşan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, işletmenin Sinop’a önemli katkılar sunacağına inandığını söyledi. Karadeniz, “Sinop’a hizmet noktasında yeni bir işletme açıldı. Eminim ki Sinop buradan çok faydalanacak. Sinop’a da bu işletmenin çok katkısı olacak. Zor dönemlerde böyle cesur, yürekli iş yeri açan arkadaşlarımızı ayrıca kutluyorum. Bu Sinop’a bir katkıdır. Bol kazançlar diliyorum. İnşallah biz de ara ara gelir bu lezzeti tadarız” dedi. 

Yapılan konuşmaların ardından döner dünyam işletmesi açılış kurdelesinin kesilmesi ile hizmete girdi. 

Kurdele kesimi sonrasında protokol üyeleri ve vatandaşlar işletmeyi gezdi. 

Döner Dünyam açılış törenine CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan, Ayancık Belediye Başkanı Hayrettin Kaya, CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve vatandaşlar katıldı. 

Bu bir 'Advertorial'dir.

Editör: Vitrin Haber