Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı öncesinde Kastamonu Orman Bölge Müdürü olarak yeni görevine başlayan Hayati Özgür’ü makamını ziyaret eden DKMP 10.Bölge Müdürü Hasan Başyiğit,  Bölge Müdür Yardımcıları Selim Yalçınkaya ile Melikunnas Özkaya ve Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri hayırlı olsun temennilerini ileterek, DKMP 10. Bölge Müdürlüğü faaliyet ile alakalı istişarede bulundular.

Ardından DKMP 10.Bölge Müdürü Hasan Başyiğit’ in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Bölge Müdür Yardımcıları Selim Yalçınkaya ile Melikunnas Özkaya, Bölge Müdürlüğü Şube Müdürleri, İl Şube Müdürleri ile Milli Park Müdürleri hazır bulundu.

Toplantıda,  DKMP10. Bölge Müdürlüğü 2017-2018 yılı planlanan ve tesis edilen yatırımları öncelikle ele alınırken tabiat turizmi faaliyetleri de değerlendirildi. Korunan alanlar, av ve yaban hayatı faaliyetlerinin de istişare edildiği toplantı İl Şube ve Milli Park Müdürleri’nin sorumluluk alanlarındaki faaliyetler hakkında açıklamalarının ardından sona erdi.   
Editör: Vitrin Haber