Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alper Delier, 22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısı ile Sinop ADSM’de çalışan hekimleri ziyaret etti.

Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alper Delier beraberindeki Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) Başhekimi Tamer Sivrikaya, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Zuhal Yavuzcan ile birlikte 22 Kasım Diş Hekimleri Günü dolayısı ile Sinop ADSM’de çalışan hekimlerin Diş Hekimleri Gününü kutladı.  
     
Sinop ADSM’de görev yaptıkları muayene odalarında diş hekimlerini tek tek ziyaret eden Sinop Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Alper Delier ve beraberindekiler hekimlere ve hemşirelere karanfil ve çikolata verip hatıra fotoğrafı çektirerek Diş Hekimleri Gününü kutladılar.

SİNOP ADSM BÜYÜK GELİŞİM GÖSTERDİ
Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin son yıllarda büyük gelişim göstererek Sinoplulara daha kaliteli hizmetler sunmaya başladığını söyleyen Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tamer Sivrikaya bu ilerlemede Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinin büyük desteği olduğunu söyledi. Sivrikaya; “Genel Sekreterliğimiz Kamu Hastaneleri Birliği’miz hastalarımıza rahat ve konforlu hizmet sunalım diye ellerinden gelen her türlü desteği esirgemeden veriyorlar. Bu konuda da Sayın Genel Sekreterimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Hastanemiz son 1 yılda büyük bir değişime girdi. Her türlü cihazımız tesisatımız yenilendi. Şuanda 21. Yüzyılın son teknolojik cihazları ile hastalarımıza hizmet vermekteyiz” dedi. 

AMACIMIZ HASTA MEMNUNİYETİNİ ARTIRMAK
Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak asıl amaçlarının hasta memnuniyetini artırmak ve hasta mağduriyetini gidermek olduğunu belirten Başhekim Sivrikaya; “Son yapılan anketlerde hasta memnuniyet oranlarımız yüzde 85’in üzerinde çok ciddi bir rakamda. Çalışanlarımızın da memnuniyetini artırtmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. 
Şuanda yaklaşık 83 civarında personelimiz var.  Bu personelimizin 18’i diş hekimi, 8 hemşire, diş klinik yardımcılarından oluşmakta. Her hekim kendi muayene odasında hasta mahremiyeti ön planda olmak üzere hastalarının tedavisini yapmakta” diye konuştu.

İMPLANT UYGULAMASINA BAŞLIYORUZ
Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hastaların tüm ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştıklarını ifade eden Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tamer Sivrikaya bu kapsamda Sinop ADSM’de Ocak ayı içerisinde İmplant uygulamasına başlanacağını söyledi. Sivrikaya; “Sinop ADSM’de teknik anlamda fazla bir eksiğimiz bulunmuyor, sadece uzman diş hekimi eksiğimiz bulunmakta. Bakanlıktan özellikle uzman diş hekimi istiyoruz. O konuda biraz mağduriyet yaşıyoruz. Çünkü sevk yapmak zorunda kalıyoruz. Özellikle çene cerrahı, ortodonti uzmanı, diş eti uzmanı konusunda eksikliklerimiz var. Bu eksikliklerimizi de en kısa sürede gidermek istiyoruz. Yakın bir zaman içerisinde de inşallah implant uygulamasına başlayacağız. Sinop Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak da implant uygulamasını inşallah ocak ayının ilk haftasında yapmaya başlayacağız” dedi. 
Hekimler Günü kutlaması, hazırlanın pastanın kesilmesi ile sona erdi.
Editör: Vitrin Haber