DEVA Partisi Sinop İl Başkanı Birhan Yalçın ile Merkez İlçe Başkanı Recep Gürhan Güleç, Vitrinhaber'in Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) tarafından yılın yerel gazetesi seçilmesi ardından, ödülü 15 Eylül 2021 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden alan Gazeteci Serhat Özşahin'e 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.   

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan DEVA Partisi Sinop İl Başkanı Birhan Yalçın, Vitrinhaber'in Türkiye'de yerel gazeteler arasından yılın gazetesi seçilmesinin bir Sinoplu olarak kendilerini gururlandırdığını söyledi. 

Basının önemli bir köprü vazifesi gördüğünü, yerel basının ise bu köprünün ana mihenk taşı olduğunu dile getiren Birhan Yalçın, Sinop basınının bu yönüyle de önemli hizmetlerinin olduğunu kaydetti. 

Merkez İlçe Başkanı Recep Gürhan Güleç'te yerel basının görev yaptığı kentin belleğini oluşturduğunu belirterek, yerel medyanın ayakta durabilmesi için her yönüyle desteklenmesi gerektiğini vurguladı. 

İl Başkanı Yalçın ve Merkez İlçe Başkanı Güleç, yılın yerel gazetesi seçilen Vitrinhaber'in tüm ekibini ve Gazeteci Özşahin'i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. 

Vitrinhaber kurucusu Serhat Özşahin'de İl Başkanı Birhan Yalçın ve Merkez İlçe Başkanı Recep Gürhan Güleç'e nazik ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Editör: Vitrin Haber