Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül adına Denizbank Genel Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlatılan plaket, Denizbank Sinop Şube Müdürü Ahmet Yıldırım tarafından teslim edildi. 

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından hazırlatılarak Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül’e gönderilen plaket Denizbank Sinop Şube Müdürü Ahmet Yıldırım tarafından teslim edildi. Plaket tesliminde Denizbank olarak yerel yönetimlerin her zaman yanında olduklarını ve onların yaptığı çalışmalar, verdiği hizmetler için ihtiyaç duydukları finansman desteğini vermeye her zaman hazır olduklarını dile getiren Şube Müdürü Ahmet Yıldırım, Ergül’e çalışmalarında başarılar diledi. 
Denizbank Sinop Şube Müdürü Ahmet Yıldırım daha sonra, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’in Belediye Başkanı Baki Ergül’e göndermiş olduğu mesajı iletti. 

Genel Müdür Ateş mesajında şu cümlelere yer verdi; “Toplumlarda sosyal refah seviyesinin yükselmesi, gelecek nesillere yaşanabilir, geçmiş kültürünü koruyan ve çağdaş kentler bırakılması yolunda belediyelerimiz önemli bir görev üstlenmektedir. Denizbank olarak her şeyden önce insana öncelik veren, halka hizmeti ilke edinen bu kutsal mesleğe büyük önem atfediyor; bugün, belediye finansmanında Türkiye’nin öncü bankası olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu duygularla üstlenmiş olduğunuz görevinizde başarılar diliyor, ilinizin gelişimi için güçlü işbirliğimizin devamını temenni ediyorum.”

Editör: Vitrin Haber