Sinop'ta bir ilki gerçekleştiren DenizBank Sinop Şubesi emeklileri kahvaltıda bir araya getirdi. Mavi Esinti Çay Bahçesinde gerçekleştirilen programa; DenizBank Sinop Şube Müdürü Ahmet Yıldırım, DenizBank Bölge Satış Müdürü Ayten Özay Gören, Bölge Satış Müdürlüğü görevlisi Dilek Pehlivan, bankanın Sinop şubesi personeli ile çok sayıda emekli katıldı. 

Emeklilere verilen değerin bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin önemli bir göstergesi olduğunu belirten DenizBank Sinop Şubesi Müdürü Ahmet Yıldırım, emeklilere DenizBank’ta her zaman ayrıcalıklı olduklarını hissettirdiklerini dile getirdi. Ahmet Yıldırım; "Biz Sinop'ta yaşayan emeklilere, bankacılık hizmetlerini en güzel şekilde vermek için kurum olarak elimizden geleni yapıyoruz. Öncelikle böyle bir organizasyonla bankamızın ön yüzünü emeklilerimize göstermek istedik. Kendilerini bankamıza davet ettik. Emeklilerimize hizmet etmek için hazır olduğumuzu ifade ettik. Programa müşterimiz olan olmayan bir çok emeklimiz katıldı. Bizimle çalışan emeklilere bizden aldıkları hizmetten memnun olup olmadıklarını sorduk. Müşterimiz olmayan emeklilerimizi de müşterimiz olmaya davet ettik" dedi. 

Kahvaltıya katılan emekli vatandaşlar program ardından uzun süre banka yetkilileri uzun süre çay sohbeti yaptı. Banka çalışanları emekli vatandaşlar ile hatıra fotoğraf çektirdi. 

Advertorial 
Editör: Vitrin Haber