Sinop Defterdarı Naci Günaydın, beraberindeki Vergi Dairesi Müdürü Gürkan Aytan, Gelir Müdür Vekili Havva Baş ile birlikte gazetemiz Vitrinhaber’i ziyaret etti.

Gazetemiz kurucusu Serhat Özşahin ve Yazı İşleri Müdürümüz Ali Fuat Özşahin tarafından karşılanan Sinop Defterdarı Naci Günaydın, çalışma ofislerinde ziyaret ettiği, gazete çalışanlarımızla bir süre sohbet etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Defterdar Naci Günaydın daha sonra, kurum çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

VATANDAŞIMIZA FİŞ FATURA DEĞİL HAL HATIR SORDUK
Vatandaşlarda vergi bilincinin oluşturulması adına çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Defterdar Günaydın bu kapsamda 24 Şubat- 4 Mart tarihleri arasında kutlanan 29. Vergi Haftası çerçevesinde çeşitli etkinliklrt gerçekleştirdiklerini belirterek, hafta içerisinde vatandaşa fiş fatura değil hal hatır sorduklarını söyledi. Günaydın; “Bildiğiniz gibi 29. Vergi Haftasını çeşitli etkinliklerle değerlendirdik. İl genelinde çeşitli faaliyetler gerçekleştirdik, ilçelerimize gittik. Kan bağışında bulunduk. Yaklaşık 20 arkadaşımız kan verdi. Esnaf ve Sanatkarlar Odamızı ziyaret ettik. Mali Müşavirler Odamızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızı bilgilendirmek adına, onlarla sohbet havasında geçen ziyaretlerimiz oldu. Yine esnaflarımızı ziyaret ettik ve onlara önemli bilgiler verdik. Ziyaretlerimizde onlara fiş fatura değil, hal hatır sorduk. Bizler her zaman vatandaşımızın yanındayız. Onların sorunlarının çözümü noktasında en makul çözüm ne ise onu yapmanın gayreti içerisindeyiz. Bizler yıkıcı değil yapıcı olmak için çalışıyoruz. İşte 29. Vergi Haftası kapsamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızda da bunu vatandaşlarımıza anlatma gayreti içerisinde bulunduk. Bu anlamda vergi haftasının oldukça verimli geçtiği kanısındayım” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Fuat Özşahin, Sinop Defterdarı Naci Günaydın’a teşekkür ederek yürüttükleri çalışmalarda kolaylıklar ve başarılar diledi. 

Ziyaret sonunda Sinop Defterdarı Naci Günaydın’a gazetemiz baskı tesislerini gezdi ve gazetemizin hazırlanışından basımına kadar işleyen süreç hakkında bilgi aldı.