Sinop Defterdarı Naci Günaydın, bu yıl 25 Şubat-5 Mart tarihlerinde 30.su kutlanacak olan vergi haftası öncesinde beraberindeki Defterdar Yardımcısı Mutlu Şahin, Gelir Müdür Vekili Havva Baş, Gelir Uzmanı Cenkay Çengiz ile birlikte Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'ne nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifadene Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, yaklaşık 70 üyesiyle Sinop merkez ve 5 ilçede örgütlü olan cemiyet ve çalışmaları hakkında genel bilgi verdi.  

Misafirperverliğinden dolayı Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve yönetimine teşekkür eden Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Sinop basınına kurum çalışmalarını duyurma noktasında verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Basının kurum ve kuruluşlarla vatandaş arasında önemli bir köprü olduğunu dile getiren Günaydın, Sinop medyasının bu noktada önemli çalışmaları olduğunun da altını çizdi.

Editör: Vitrin Haber