Sinop Üniversitesi (SNÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Rektör Dalgın’ı ziyaretinde cemiyet başkanı Cengiz Demirel ve gazeteciler karşıladı.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti binasında basın mensupları ile bir süre Sinop gündemine dair sohbet eden SNÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Üniversite faaliyetleri hakkında da bilgiler verdi. Basının demokrasinin güçlenmesine katkı sağlayan, sorunları gündeme taşıyarak kamu görevlilerine ışık tutan, bilgi ve haber akışı sayesinde toplumun bilgilenme ve aydınlanması konusunda önemli bir görevi yerine getirdiğini söyleyen Rektör Dalgın bu anlamda üniversite faaliyetlerinin Sinop halkına duyurulması noktasında büyük özen gösteren Sinop basınına da teşekkür etti.  

Basın mensuplarının kamuoyunun haber alma ihtiyacını giderip halkın talep ve beklentilerini yansıtarak kamu görevini yerine getirdiğini belirten Dalgın; “Her şartta görevleri peşinde koşan gazetecilerimizin toplumu bilinçlendirmek için verdiği mücadele her türlü takdirin üzerindedir” diyerek basın mensuplarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel’de nazik ziyaretlerinden dolayı SNÜ Rektörü Nihat Dalgın’a teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 
 

Editör: Vitrin Haber