Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

İl Başkanı Ali Çöpcü, beraberindeki AK Parti Sinop Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Kadın Kolları Başkanı Nurdan Altınkök ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaret sırasında Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve cemiyet yönetim kurulu üyesi gazetecilerle uzun süre sohbet eden Ali Çöpcü, parti çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Şu an itibariyle referandum çalışmalarına hız verdiklerini açıklayan Çöpcü, referandumda Sinop'tan Türkiye genelinin üzerinde bir oran beklediklerini söyledi. 

BEKLENTİMİZ YÜZDE 75
Sinop'un her seçimde Türkiye ortalamasının üzerine yaklaşık yüzde 7 fark attığını dile getiren İl Başkanı Ali Çöpcü, referandumda yine sonucun aynı olacağını kaydetti. Çöpcü; "Şu anda teşkilat çalışmalarını ve planlarımızı yapıyoruz. İnşallah Türkiye genelinde yüzde 60-65, Sinop'ta da yüzde 75 oranını hedefliyoruz. Nasip olursa inşallah bu oranlarla Anayasanın ilgili maddeleri konusunda milletimizden onay almış olacağız. Bizim her zaman planlamamız şöyle; Biz Sinop olarak seçimlerinde Türkiye genelinde aldığımız oyun üzerine yüzde 7'lik bir ilave yapıyoruz. 2002 yılından bu zaman kadar her seçimde Sinop olarak genelin üzerine ilave yaptık. Bu seferde böyle olacaktır. Yüzde 75'i hedefliyoruz. Teşkilat olarak buna odaklandık. Tabi daha fazlası da olabilir" diye konuştu. 

AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, anayasa değişikliği için Sinoplulardan geçmiş dönemlere göre daha fazla destek beklediklerini sözlerine ekledi. 
Editör: Vitrin Haber