Engelsiz Yaşam Sinop Kırçiçekleri Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği Başkanı Fadıl Bahçe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sinoplu çocuklara özel bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi.

23 Nisan 2017 Pazar günü 14,00-17,00 saatleri arasında Uğur Mumcu Meydanında bulunan meyve bahçesi isimli iş yerinde engelli ve engelsiz tüm çocuklara ücretsiz doğal meyve suyu ve ev yapımı yiyecek içecek ikram edeceklerini belirten Engelsiz Yaşam Sinop Kırçiçekleri Özel Sporcular Spor Kulübü Derneği Başkanı Fadıl Bahçe, tüm çocukları etkinliğe katılmaya davet etti. 

Etkinliğin geniş kapsamlı gerçekleştirilebilmesi için sponsor desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade eden Dernek Başkanı Fadıl Bahçe, bu anlamda destekte bulunmak isteyenlerin kendileri ile irtibata geçebileceklerini söyledi. Bahçe; “Yapacağımız bu sosyal proje etkinliğinde özellikle Sponsor desteğine, aktivitemizde dağıtım yardımcı desteğine ve çocuklara hediye olarak verilmek üzere hediye desteklerine ihtiyaç vardır. Vatandaşlarımız, yardım, talep, öneri ve görüşleri için [email protected] mail adresinden ya da 0 544 357 87 06 nolu telefondan bizlerle iletişime geçebilirler” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber