Sinop Öğretmenevinde düzenlenen iftar programına Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Uzun ve Bilal Eren, Cihannüma Derneği üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

İftar programında Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Sinop il temsilcisi İbrahim Açıkgöz, Cihannüma derneğinin Sinop’ta yaptığı faaliyetler hakkında bilgi verdi. 
Açıkgöz; “Cihannüma olarak üyelerimiz arasında hatim programımız ve sabah namazı buluşmaları yapıyoruz, ayrıca aynı gönül dünyamızda bulunan Sivil toplum Kuruluşlarımızla ortak programlar düzenliyoruz” dedi.

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Uzun, Cihannüma olarak üyelerimiz arasında dayanışmayı ve aidiyat duygularını geliştirmeyi, diğer kardeş Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği ve kardeşliğimizi pekiştirebilmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca ülke genelinde Cihannüma olarak hatim programlarını ve sabah namazı buluşmaları yapıyoruz” diye konuştu.
İftar programı dilek ve temennilerin belirtilmesinden sonra sona erdi.

 
Editör: Vitrin Haber