Danimarka’da yapılacak Zıpkınla Balık Avı Avrupa Şampiyonası için Zıpkınla Balık Avı Milli Takım Antrenörü Sedat Osmanoğlu ile 21 Temmuz’da Sinop’ta çalışmalarına başlayan milli takım aday sporcularının antrenmanına katılan CHP’li Karadeniz, sporcular ile denize açılarak yarışma öncesi moral verdi. 

Denize olan tutkusu ile bilinen ve sportif amaçlı zıpkınla balık avcılığı yapan CHP’li Karadeniz Milli Takım Kamp programının Sinop’ta gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, milli sporculara başarılar diledi.

CHP’li Karadeniz yaptığı açıklamada; ‘Zıpkınla Balık Avı Milli Takım Aday Sporcularının çalışmalarını gerçekleştirmesi için Sinop’umuza gelmesi bizim için ayrı bir gururdur. Bizlere milli takım sporcularımıza ev sahipliği yapma ve destek olma şansı verdikleri için Sinoplu hemşerimiz TSSF Zıpkınla Balık Avı Teknik Kurul Başkanı Mustafa Öztürk’e, değerli kurul üyeleri Vedat Atak ve Bayazıt Uysal’a, TSSF Zıpkınla Balık Avı İl Temsilcimiz Gökhan Yel’e, Milli Sporcularımızın kaptanı Zıpkınla Balık Avı Milli Takım Antrenörü Sedat Osmanoğlu’na, Sinoplu Hemşerilerimiz Ali Balcı ve İsmail Cankut Kurubaş’a teşekkürlerimi sunuyorum. Bugün kamp programının son antrenmanlarında sporcularımızla beraberdik. Keyifli ve başarılı bir saha programıydı. Sporcularımızın başarı ile döneceklerine dair inancım tam. Yarışmada ülkemizi temsil etmek için gayretle çalışan ve antrenman dışı zamanlarında Sinop’umuz için sosyal projelere destek veren sporcularımız Selim Konya, Semih İnce, Fırat Yağcı, Serhan Dağdan, Ozan Önen, Timuçin Çalışkan, Ali İbrahimye, Mehmet Türen, Tufan Albayrak ve Ferit Çalıkuşu’na da teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.’ İfadelerinde bulundu. 

Editör: Vitrin Haber