CHP’li Barış Karadeniz, seçim bölgesindeki çalışmaları kapsamında Ayancıklılarla buluştu. “Ben konuşan değil, dinleyen siyasetçiyim” diyen Karadeniz, 3 gün süresince Ayancık’ta kalarak halkı dinledi. Saat 6’da kalkarak Ayancık sokaklarında sabah yürüyüşünü yapan Karadeniz, sabahın ilk ışıklarında sokaklarda olanlarla hem sohbet etti, hem de onların sorularını yanıtladı. Karadeniz, okula giden çocuklarla da sohbet edip şakalaşmayı ihmal etmedi. Çocukların gönlünü kazanan Karadeniz’in seçim bölgesi Ayancık’ta yaptığı bu ziyaret büyük bir memnuniyetle karşılandı. Ayancıklılar, “Sadece seçim öncesi değil, sık sık ilçemize gelen Milletvekilimiz var. Bu bizim için büyük bir mutluluk” diyerek olumlu tepkilerini ifade ettiler.

CHP’li Karadeniz, Ayancık’ta gün içerisinde çat kapı ziyaretlerde de bulunarak klasik bir siyasetçi olmadığını kanıtladı. Kapılarını çaldığı Ayancıklılarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Karadeniz, aynı şekilde kurum ve kuruluşlara da ziyaretler gerçekleştirdi. Ayancık köylerinde de sadece köy kahvesini değil evleri de gezen Karadeniz, Ayancık’ta adım atmadık yer bırakmadı.
CHP’li Karadeniz’in bu tarzı halk içinde memnuniyetle karşılanırken, Sinop Milletvekili Karadeniz de bu çalışmasını “Halka dokunmak” olarak adlandırdı.

TBMM çalışmaları ile birlikte bu çalışmasını sık sık Sinop’un bütün ilçe ve köylerinde gerçekleştireceğini belirten Karadeniz, yarın ve Cuma günü Türkeli ilçesinde olacağını, muhtarlar ve beraberinde vatandaşlarla buluşacağını söyledi.

 
Editör: Vitrin Haber