CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz beraberindeki Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve parti yönetimi ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesini ziyaret etti.

Burada, Dernek Başkanı Murat Karagülmez ve dernek üyeleri ile uzun süre sohbet eden CHP heyeti, kendilerine iletilen talep ve sorunları dinledi. 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler sonrasında engelli vatandaşların daha iyi hizmet alabilmeleri adına çalışmalarına devam edeceklerini belirten CHP yönetimi, engelsiz bir Sinop için mücadelelerinin süreceğini belirttiler. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi Başkanı Murat Karagülmez, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara ve parti yönetimine teşekkür etti. 

Karagülmez; “2019 yerel seçimlerinin Sinop’umuza ve Sinop halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Türkiye Sakatlar Derneği Sinop Şubesi olarak, engellilerimizin bir yeden sonra yalnız bırakılmamasını ve engellilerimizin iş hayatına daha fazla dahil edilmesini istiyoruz. Bu anlamda siyasi parti yetkililerinin desteğini bekliyoruz” dedi.

Oldukça samimim bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi. 

 

Editör: Vitrin Haber