CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Tolga Kara, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Bayraktar ve merkez ilçe üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla parti üyesi emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti. Özel olarak hazırlattıkları hediyeleri öğretmenlere takdim eden CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Tolga Kara ve parti üyeleri, emekli öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. 

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili bilgi veren CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Tolga Kara, bu anlamlı günde duayen eğitimcilerle kısa süreli de olsa bir araya gelerek onların öğretmenler gününü kutlamak istediklerini söyledi. 

Kara; “Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanlığı olarak Öğretmenler Günü dolayısıyla partimizin üyesi olan emekli öğretmenlerimizi ziyarette bulunduk. Pandemi sebebi ile ziyaretlerimiz kısıtlı oldu. Ziyaretlerine gidemediğimiz partimizin çok kıymetli öğretmen üyelerimizin hoşgörüsüne sığınarak daha sağlıklı günlerde beraber olmayı temenni ediyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan öğretmenlerimizin gününü kutlar, saygılarımızı sunarız” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten emekli öğretmenler, CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Tolga Kara, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Bayraktar ve parti üyelerine teşekkür etti.

 

Editör: Vitrin Haber