Karadeniz, "Sportif başarılarla da ön plana çıkan güzel Sinop’umuzun, adını  duyuran sporcularımızı tebrik ediyorum. İlimize birincilikle ile döndüler. Başarılı sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu yarışmalarının ikinci ayağı, İstanbul Tuzla’da yapıldı. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen şampiyonluk eleme mücadelelerine Karadeniz Marmara ve Doğu Anadolu bölgelerinden 23 takım katıldı.  

Bireyselde 2. olan Ali Balcı, 3. olan Uygun Mutaf, 4. olan Arif Düzel ve 5. olan M. Gökhan Yel takımlarını bu derecelerle birinci yaptılar. Zıpkınla balık avında birinci olan Sinop Triatlon Yelken Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü sporcuları tüpsüz olarak 5 saat boyunca birçok kez dalarak en yüksek puanı getiren balık türlerini avlamaya çalıştı. Yüksek puan getiren balıkları en çok  avlayan takım olan  Sinop takımı 7-8 Temmuz’da yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandı.
 
Editör: Vitrin Haber